Ukmergės Vlado Šlaito viešojoje bibliotekoje, nors ir gyvenant remonto sąlygomis, nenutrūksta renginių ir parodų organizavimas.
Bibliotekoje eksponuojama dokumentų ir nuotraukų paroda „100 Ukmergės krašto datų“, o šalia skaitytojų aptarnavimo skyriaus esančias sienas papuošė fotografės Vijolė Ivanauskienės pavasario vaizdai.

Vijolė Ivanauskienė savo fotoaparatu „pagautus“ vaizdus pradėjo aktyviau rodyti kartu su Naujųjų medijų meno klubu „Pozityvas“ (vadovė Nijolė Paškauskienė).
Fotografija Vijolei nėra naujas reikalas: autorė fotografuoja nuo vaikystės, yra baigusi kino-foto būrelio vadovo specialybę, tačiau  aktyviau reikštis su savo kūryba pradėjo prieš 10 metų.

Ji mėgsta fotografuoti gamtą, mikropasaulį su savo mažyčiais, kartais plika akimi nepastebimais padarėliais, miesto gyventojus, reportažinę fotografiją.
Šalia meninės fotografijos Vijolė vadovauja fotografijos būreliui Ukmergės Jono Basanavičiaus gimnazijoje, dalyvauja įvairiuose projektuose, parodose.

Šioje parodoje eksponuojamos nuotraukos - vienos iš pirmųjų po meninės pauzės atspausdintų autorės vaizdų. Juose puikiai perteikta pavasarinė nuotaika: sprogstantys pumpurai, besiskleidžiantys žiedai, apsnūdusios bitės...

Parodą bibliotekoje galima pamatyti iki balandžio 30 d.

Reprodukcijos - K. Darulienės.

Šiam turiniui kometarai išjungti.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti Jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, Jūs sutinkate su mūsų slapukų naudojimo tvarka ir taisyklėmis. Skaityti daugiau