Spalio 21-28 dienomis prie Ukmergės kultūros centro po ąžuolais vyko „Šviečiančių moliūgų žibintų“ paroda-konkursas. Į kvietimą puošti erdvę šviečiančiais rudens gražuoliais atsiliepė gyventojai, bendruomenės, švietimo įstaigos ir kt. Neturinčiais moliūgo, bet norinčiais dalyvauti konkurse, pasirūpino mūsų rajono ūkininkai Zinkevičiai ir Bušinskai - jie parūpino didelį kiekį moliūgų. Parodoje-konkurse iš viso dalyvavo 60 autorių pristatę 72 moliūgų žibintus..

Komisija įvertino kūrybines pastangas ir atrinko penkis gražiausius moliūgų žibintus, kurie gavo mūsų pagrindinio rėmėjo Kęstučio Zinkevičiaus „Kanapių ūkio“ prizus. Šių prizų laimėtojai: Kotryna, Jasiuliškių socialinės globos namai, Ukmergės vaikų lopšelio-darželio „Vaikystė“ „Trepsiuko“ grupė, Malinauskų šeima ir Ukmergės „Šilo“ progimnazijos mokytoja Aušra.

Kvietimais dviem į pasirinktą kino filmą Ukmergės kultūros centre apdovanoti, kaip jie patys save įvardijo: Meilų bei Katinų šeimos, Kamilė Adomavičiūtė, Neila, O. Verbickas, Arūnas, Emilis Ščepanskas, mama Vaida su dukra Saule ir U. Č. „Akytė“.

Organizatoriai už išradingumą, grožio jautimą dėkoja visiems pirmojo parodos-konkurso dalyviams. Parodos-konkurso iniciatoriai – Ukmergės kultūros centro renginių organizatoriai tikisi, kad ši paroda-konkursas taps tradiciniu renginiu. Planuojama, kad kitąmet renginys bus dar įdomesnis, gražesnis ir patrauklesnis.

Nuotraukos - autorės.

Šiam turiniui kometarai išjungti.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti Jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, Jūs sutinkate su mūsų slapukų naudojimo tvarka ir taisyklėmis. Skaityti daugiau